Meditation  
Meditation

Meditera nuråd och tippsAffirmationUppstigningLive Meditationhem

meditation gyllene regn med musik

 

Att förstå att vi är levande varelser.
Idag har maskinerna blivit våra vänner och de riktiga vännerna blir få och oäkta. Livet är ju rätt kort. Vad gör vi med det? Vart är vi på väg? Ego vakna nu.
Stoppar man in huvudet i det Babylon full med maskiner är man på två minuter omsluten i en stor vilelse energisfär, en energisfär full med affärsvärdar av hamstrande egon som spelar sitt monopol, vem vinner, på vilkens bekostnad?
Sen springer det hamstrar där i Babylon som skriker ut att de är vakna och andliga? Märklig situation, livet går ut på att tjäna massor av ”stulna pengar för naturens bekostnad”, sen ska egon vältra sig över varandra i det, kriga och döda. Vilken soppa eller hur? Livet som är andligt försvann och att tillbe en guld kalv är det mer berömmelse i.

Det är så att vi människor väljer här i livet, tror vi att paradiset är maskinerna och våra vänner, säg då inte att du är andlig. Det vi då gör är att bidra med separation och naturförstörelse i form av utarmning, jag vill inte vara ett ”cancer” för vår moderjord. Vill du det? Var andlig lev känn förstå var du är i universum, på en fin underbar planet som inte ägs av någon.

Life Root

 


Webbplatskarta pil Life Root © 2022